Friday, December 7, 2012

kembali menulis

assalammualaikum....

tak sangka aida boleh buat blog lagiiii.. :)  sebelum ni dah delete, sbb byk sgt pirate2  yg buat cete yang xbaik kat blakng aida..

now, my blog will be old ~ setaraf dengan usia aida yng makin meningkat ni..

set target for dis blog..
1) just wanna share what i'm really want to say only..xnak merapu sgt kat sini, nati kne band lah plak....
2) final sem,, a little bit stress and aida rasa kat cni lagi senang nk cerita kot...cete kat kwn pun, diorg pun sama2 tension..hahaha..
3) friend??? of coz, i really need friends right now.. do friend with me :)

insyaAllah ~ saya sentiasa ingin mendekatkan diri dengan Allah, harap kwn2 pun boleh bantu saya...TERIMA KASIH :)

keep in touch, ~ love, aida~

No comments:

Post a Comment