Friday, March 15, 2013

myself

dear myself... (obviously, this blog only me as reader u can see i dont hve many follower..haha)


when  u sad, actually.... Allah alwys beside u and know your feeling about it..
please mouth, dont speak something make other feeling hurt.. PLEASE AIDA!!!!!


ALWAYS KEEP CALM AND SMILE,
BECAUSE ALLAH ALWAYS GIVE THE BEST FOR U...


GOOD LUCK AIDA!!!
U DAPAT PROJECT, DO THE BEST , MOST THE BEST, MOST POWERFUL THE BEST....
jgn pndang belakng, kalau orng cakap belakng ~ please ignore it, coz u mmg hebat...



love myself ~ aida~ <3

Saturday, March 9, 2013

syukur ~ semakin hari saya semakin tenang

Dulu...

saya  cepat marah..
tidak sabar menunggu..
ada je benda yang saya nk rungutkan...
hati saya slalu berfikiran negatif...




SEKARANG.....
saya selalu tersenyum walaupun ditimpa masalah..
saya mampu bertenang walaupun org sakitkan hati saya...
saya sentiasa berfikiran positif...


bila kita mendekatkan hatii kita pada ALLAH, ALLAH sentiasa kasi yang terbaik untk kita...
saya sedang merasainya ~ ANDA BILA LAGI..
jom audit iman, mari sama2 kita berdoa sentiasa dekat dengan ALLAH <3

Sunday, December 16, 2012

DOSA....

selalu ada harapan bagi mereka yang berdoa.. dan selalu ada jalan bagi mereka yang berusaha!!!


__----------------------------------____________________________


doa saya

semoga Allah tidak jadikan saya mudah putus asa dlm mengharungi kehidupan ... sentiasa dekatkan diri saya hanya padaNYA..... lembutkanlah hati ini, untuk sentiasa mengingati mu YA ALLAH, bantulah dan berilah petunjuk kepadaku dalam setiap apa yang ku lakukan... sesungghnya aq tidak mempunyai sesiapa melainkan mu YA ALLAH...


in sya ALLAH, every minutes is time to change to be better and be more better muslimah...  do pray to me to be better muslimah, tq :) 

Friday, December 7, 2012

kembali menulis

assalammualaikum....

tak sangka aida boleh buat blog lagiiii.. :)  sebelum ni dah delete, sbb byk sgt pirate2  yg buat cete yang xbaik kat blakng aida..

now, my blog will be old ~ setaraf dengan usia aida yng makin meningkat ni..

set target for dis blog..
1) just wanna share what i'm really want to say only..xnak merapu sgt kat sini, nati kne band lah plak....
2) final sem,, a little bit stress and aida rasa kat cni lagi senang nk cerita kot...cete kat kwn pun, diorg pun sama2 tension..hahaha..
3) friend??? of coz, i really need friends right now.. do friend with me :)

insyaAllah ~ saya sentiasa ingin mendekatkan diri dengan Allah, harap kwn2 pun boleh bantu saya...TERIMA KASIH :)

keep in touch, ~ love, aida~